Κοτόπουλο με ντοματίνια και τσένταρ
Μερίδες 4
Γράψτε κριτική
Εκτύπωση
Χρόνος Προετοιμασίας
5 min
Χρόνος Μαγειρέματος
20 min
Σύνολο χρόνου
25 min
Χρόνος Προετοιμασίας
5 min
Χρόνος Μαγειρέματος
20 min
Σύνολο χρόνου
25 min
Συστατικά
  1. 4 φιλέτα κοτόπουλου
  2. 2 κουτ. σούπας λάδι
  3. 150 γρ. τσένταρ ή κασέρι χοντροτριμμένο
  4. 1 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους
  5. 3 κουτ. σούπας γάλα
  6. 200 γρ. ντοματίνια
  7. 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι
  8. αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
  3. Αλείφουμε με λάδι ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα.
  4. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί.
  5. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού, βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
  6. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα.
  7. Σερβίρουμε με μπρόκολο και μικρές βραστές πατάτες.
Κοτόπουλα Παπαράδης https://paparadis.gr/
Recent Posts