Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας έχει ως βασικό στόχο την προσφορά προϊόντων με υψηλή ποιότητα και υγιεινή στους καταναλωτές.

Οι ανάγκες και ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού αποτελούν τον οδηγό που καθορίζει τις επιλογές μας. Βασισμένοι στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών παράγουμε προϊόντα κορυφαίας γεύσης και ποιότητας που συνδυάζουν την παραδοσιακή με τη σύγχρονη κουζίνα.

Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα τυποποιημένα βιομηχανοποιημένα προϊόντα. Άλλωστε οι πελάτες μας χαρακτηριστικά λένε πως τα προϊόντα μας είναι «σαν σπιτικά»

Στα πλαίσια της δραστηριοποίησής της, η εταιρεία μας προσφέρει άμεσα στον καταναλωτή τα προϊόντα που παράγει μέσω των πρατηρίων της αλλά και έμμεσα μέσω της τροφοδοσίας αναγνωρισμένων επιχειρήσεων εστίασης.

Η εταιρεία, μέσω της μακροχρόνιας παρουσίας της στον συγκεκριμένο κλάδο της ελληνικής αγοράς, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κοτόπουλου τόσο από επιχειρηματική όσο και από τεχνολογική άποψη και είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τα «Κοτόπουλα Παπαράδης» είναι μια εταιρεία που έχει ταυτίσει το όνομά της στο χώρο του κοτόπουλου με την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την εξέλιξη. Αναπτύσει και παράγει άριστης ποιότητας προϊόντα από κρέας κοτόπουλου με ολόφρεσκο κρέας και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

  • Στα κοτόπουλα Παπαράδης μπορείς να βρεις μοναδικές γεύσεις και συνταγές από κοτόπουλο, με αγαπημένη μου την Κινέζικη τηγανιά.

    Γιωργος
    Γιωργος